Ervaar je audio problemen tijdens een videogesprek en kunnen jij en je klant elkaar niet goed horen of heb je te maken met een zwakke internetverbinding, dan kan je nu dankzij onze streaming overschakelen naar mobiel.

U kunt simpelweg het gesprek voorzetten via 'geluid via telefoon'. De verbale communicatie zal voortgezet worden via de telefoonverbinding en de klant kan nog steeds jou of jouw gedeelde scherm zien.

De voordelen van geluid via telefoon ten opzichte van alleen bellen zijn:

• Je bent nog steeds zichtbaar voor je klant en je kunt jouw klant nog steeds horen via je telefoon (De klant is niet zichtbaar voor jou).
  • Je kunt nog steeds je scherm delen met je klant.
  • De chatfunctie en het uitwisselen van documenten is nog steeds beschikbaar.

De knop geluid via telefoon is alleen voor de adviseur zichtbaar.

Hoe gebruik ik geluid via telefoon

1. Klik op de 'Geluid via telefoon' knop
  • Tijdens een videogesprek: switch naar streaming door de knop 'Geluid via telefoon' te selecteren en volg vervolgens de instructies weergegeven op het scherm.
  • Voor het tot stand brengen van een videoverbinding: als het om wat voor reden dan ook niet lukt om het videogesprek te starten met de klant, is er een automatische back up met instructies om door te gaan met audio via telefoon en te verbinden door streaming.

2. Bel het getoonde telefoonnummer en voer de gegeven code op het scherm in

Bij zowel jou als bij jouw klant zullen er instructies op het scherm verschijnen om naar het aangegeven telefoonnummer (+31 20 2622303) te bellen en een code in te voeren (beide zullen worden weergegeven op uw desktop scherm).

Let op, je dient met een daadwerkelijke telefoon naar het getoonde telefoonnummer te bellen, en niet via Skype. Lokale provider tarieven zijn van toepassing.

Hierna zal je worden verbonden met je klant. Jouw klant kan jou of jouw gedeelde scherm zien, en audio zal overschakelen naar telefoon.

Om het gesprek af te sluiten, kan je simpelweg op de beëindig knop klikken op zowel je mobiel als laptop.

Tip: als u verder nog vragen heeft, staan wij altijd voor u klaar via de online chatbox rechtsonder.