Wanneer een gast gebruik maakt van een 'remote desktop' omgeving kan je tegen bepaalde issues aanlopen tijdens het videogesprek.

Namelijk:

1. De gast heeft geen autorisatie om microfoon/camera te gebruiken.
  2. De verbinding komt tot stand maar is erg traag/haperend.

Wanneer je tegen bovenstaande problemen aanloopt adviseren wij om onderstaand stappenplan te volgen:

1. Vraag of de gast buiten de Citrix / VPN omgeving de browser kan opstarten en zo het videogesprek te betreden.
  2. Kies als adviseur voor de optie 'geluid via de telefoon'
  3. Vraag of de gast het gesprek via een mobiel apparaat kan betreden, dit kan een tablet of smartphone zijn.