Wanneer de gast het gesprek betreedt via Internet Explorer zal de gast de volgende melding te zien krijgen:

Ook als adviseur kan je in het chatvenster zien dat de gast het gesprek is betreden via een Internet Explorer browser.

Vraag dan als adviseur via het chatvenster of telefonisch of de gast via een andere browser het gesprek kan betreden. Wanneer de gast alleen een Internet Explorer browser op zijn laptop of desktop heeft kan je tussen de twee onderstaande opties kiezen:

1. Kies voor 'geluid via de telefoon'
  2. Vraag of de klant het gesprek via een tablet of smartphone kan betreden

Mocht je toch nog vragen hebben of je komt er niet helemaal uit? Neem dan contact op met support@24sessions.com of via de chat!