De 24sessions omgeving wordt automatisch weergegeven in dezelfde taal als je browser.

Wat betekent dat voor adviseurs?
24sessions wordt automatisch weergegeven in dezelfde taal als je browser. Mocht je de taal alsnog willen aanpassen? Dit kan gemakkelijk door op het vlaggetje rechts bovenin te klikken. Dit vlaggetje is op elke pagina in het product rechts boven te vinden.

Wat betekent dat voor de klant?
Zodra de klant het gesprek betreedt wordt deze omgeving automatisch weergegeven in dezelfde taal als hun browser. Ook de klant heeft de mogelijkheid om zelf handmatig de taal aan te passen door op het vlaggetje rechts bovenin klikken.

Zodra de klant eenmaal het gesprek succesvol heeft betreden kunnen zij niet meer van taal wisselen.

Deze update geldt niet voor de communicatie die vanuit 24sessions of eventuele CRM integratie wordt verstuurd zoals email bevestigingen.