Ga naar het kopje 'Afspraken overzicht' en klik bij de desbetreffende afspraak op 'wijzigen' om de afspraak te kunnen:

• Verzetten
  • Annuleren¬†
  • Aan iemand anders toe te wijzen

Verzetten

Wanneer je een gesprek verzet kan je op basis van een boekingsformulier een nieuw dag en/of tijd kiezen.

Vergeet niet om een reden op te geven, de klant zal samen met de nieuwe datum en tijd ook de reden ontvangen.

Annuleren

Annuleer gemakkelijk het gesprek, vergeet alleen niet om een reden op te geven, de klant ontvangt de ook de reden van annulatie.

Aan iemand anders toewijzen

Kies de gebruiker aan wie je het gesprek wilt toewijzen.

Let op, wanneer er 'niet beschikbaar' achter de desbetreffende persoon staat betekent dit dat zij op dat moment een blok in hun agenda hebben staan, dit kan geblokkeerde beschikbaarheid of geblokkeerd videogesprek zijn. Ondanks de melding 'niet beschikbaar' blijf je in staat om het gesprek aan de gebruiker toe te wijzen.

Klik update user om het gesprek definitief toe te wijzen. De desbetreffende gebruiker ontvangt dan de afspraak bevestiging van het gesprek.