Onder het kopje 'Type gesprekken' vindt je onder elk gesprekstype bij het tabje 'mijzelf' twee soorten koppelingen:

Url van gesprekstype

Dit is de algemene link naar het boekingsformulier van dit gesprekstype die je met je klanten kunt delen.

Als meer dan één gebruiker in aanmerking komt voor dit gesprekstype, dan geeft het boekingsformulier een overzicht van de gecombineerde beschikbaarheid van alle gebruikers die dit gesprekstype kunnen voeren.

Boeken met mij

Dit is je persoonlijke boekingsformulier van dit gesprekstype waar alleen jouw beschikbaarheid wordt getoond wanneer een klant een gesprek wilt inplannen.