Onder het kopje 'Rapportage' vind je de rapportage over de volgende drie onderdelen: overzicht, afspraken en gebruikers.

Overzicht

Hier krijg je een overzicht te zien van:

• Aantal voltooide videogesprekken per week
  • Aantal geplande videogesprekken per week
  • Totaal aantal afspraken per week
  • Het gemiddelde antwoord per review vraag per week
  • Het gemiddelde totale review cijfer per week
  • Aantal reviews per week
  • Gemiddelde videogesprek duur in minuten per week

Boven aan de pagina kan je doormiddel de filters, het bereik van de data en eventuele groep aanpassen.

Afspraken

Hier kan je alle details per gesprek terugvinden. Je kan via 'selecteer kolommen om ze in dit rapport te tonen' verschillende filters toepassen. Daarnaast kan je ook gesprekken selecteren op basis van bereik van de data en eventueel een groep.

Het tabje 'Afspraken' wordt voornamelijk gebruikt om per gesprek de door de klant ingevulde review vragen terug te zien.

Gebruikers

Hier heb je een snel overzicht van jezelf over:

• Aantal geplande videogesprekken
  • Aantal afgeronde videogesprekken
  • Aantal ontvangen reviews
  • Gemiddelde review cijfer
  • Gemiddelde review cijfer per review vraag

Ook hier kan je het bereik van de data aanpassen om een bepaalde periode te selecteren.