Ga de meeting room binnen door in het 'afspraken overzicht' op 'gesprek betreden' te klikken.

Wanneer je de meeting room betreedt, kan je je:

• media-instellingen testen / bewerken
  • je scherm delen
  • gasten uitnodigen
  • overschakelen naar "geluid via de telefoon",
  • berichten / bestanden uitwisselen via de chat

Test je wijzig je media instellingen

Klik op het camera pictogram om je camera aan / uit te zetten.

Klik op het microfoon pictogram om je microfoon in / uit te schakelen. (Dit is erg handig voor afspraken met meer dan twee deelnemers waar je niet wilt dat externe geluiden interfereren 😉).

Klik op het tandwiel pictogram om je media-instellingen (video / microfoon / geluid) te beheren.

Scherm delen

Deel je scherm met gasten. Door op het  'Deel scherm' te klikken, krijg je drie opties:

Deel uw gehele scherm met je gasten.

Deel alleen wat er in het app-venster staat.

Deel alleen wat er op je Chrome-tabblad staat.

Je kunt het delen van uw scherm stoppen door op het pictogram links op het scherm of op de knop onderaan te klikken. (Dit laatste is om u eraan te herinneren dat je nog steeds deelt wanneer je "buiten" de meeting room navigeert).

Houd er rekening mee dat remote control niet mogelijk is via scherm delen.

Gast uitnodigen

Nodig meer gasten uit voor de meeting door hun e-mailadres toe te voegen. Ze ontvangen onmiddellijk een e-mail met de link en code om deel te nemen aan de meeting.

Geluid via de telefoon

Dit is de terugvaloptie wanneer de verbinding plotseling wordt onderbroken.

Schakel over naar je telefoon terwijl je je nog in de meetingroom bevindt, de klant kan nog steeds jou of jouw gedeelde scherm zien.

Schermvullend

Ideaal als je wilt dat de meetingroom je hele scherm in beslag neemt. Druk op de knop "esc" als je terug wilt gaan.

Chat

Chat is ingeschakeld zodra de andere persoon de meetingroom binnenkomt.

24sessions bot laat zien op welk apparaat de andere persoon de meetingroom binnenkomt

24sessions bot laat zien wanneer de andere persoon met de media controle start.

Tip: je kunt de chat verbergen door op het chat pictogram onderaan te klikken.

Refresh

Als je de pagina wilt vernieuwen terwijl je in de meetingroom bent, klikt dan op de blauwe knop met de pijl onderaan het scherm.