Hier kun je je beschikbaarheid aanpassen om ervoor te zorgen dat klanten alleen gesprekken inplannen op momenten dat je ook werkelijk aanwezig bent. Afspraken die via 24sessions geboekt worden verschijnen hier automatisch en blokkeren gelijk je beschikbaarheid voor andere afspraken op dat specifieke tijdstip.

Belangrijke tip: schakel indien mogelijk de Google Calendar, Office365 of Outlook agenda connectie in zodat je beschikbaarheid in 24sessions synchroon loopt met je agenda!

In de tab “Mijzelf” kan je je eigen agenda verder personaliseren.

Je kan je beschikbaarheid aanpassen door in het menu een bepaalde periode (bijvoorbeeld weekenden of weekdagen) of dag te selecteren wanneer je niet beschikbaar bent.

Ook kan je simpelweg op de agenda klikken op het tijdstip dat je graag wilt blokkeren en vervolgens door er nogmaals op te klikken aangeven of je wilt dat dit zich herhaalt of een eenmalige wijziging is.

Tip: door op “maand” rechtsboven in de agenda te klikken, kunt u in uw maandoverzicht in 1x een gehele dag selecteren en blokkeren.

Tip: als je verder nog vragen heeft, staan wij altijd voor u klaar via de online chatbox rechtsonder.