Diverse tekniske problemer
Hvorfor åbner spillet ikke?

Eksempler: Flash kører ikke - der sker intet når man åbner spillet. - Generelle problemer med spil.

Henrik avatar
Skrevet af Henrik
Opdateret over en uge siden

Generelle problemer i forhold til spil

Oftest når du har hvilken som helst form for teknisk problem med et spil eller generelt på siden, så er det din browser problemet ligger hos ifb. med at der opbygges mange midlertidige filer m.m. i browseren, som kan forsage problemer - Der er et sæt trin som du altid kan gøre, som vil løse dit problemer i 99% af tilfælde - Disse er:

1. Log ud og ind igen.

2. Luk din browser ned, og åben den igen.

3. Ryd Browser data 👈Læs mere her

4. Prøv en anden browser e.g. Edge, Firefox eller Chrome (Vi anbefaler Chrome)

Chrome browseren - Spillet loader ikke, men spil-baggrunden vises:

Tryk på låsen oppe i addresse-feltet og vælg "Tillad" under Flash.

Ser du ikke muligheden der, så tryk nede på "Indstillinger for website", og så kan du se Flash derinde, og vælge "Tillad".

Når Flash er sat til "Tillad", så genindlæs siden, så vil spillet loade.