Handleiding
Weekschema's instellen en beheren
Schema's en afwezigheden van een team beheren
Hanne Timmerman avatar
Geschreven door Hanne Timmerman
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Klik binnen jouw account op het tandwiel dat naast jouw naam staat bovenaan rechts.

2. Klik daarna op teams.

3. Nu zit je in het overzicht van alle teams die al zijn aangemaakt.

4. Klik op het oogje achteraan de naam van het team.

5. Ga naar het 2de tabblad "jaarkalender"

Bij het tabblad jaarkalender kan je de alreeds ingestelde afwezigheden en verlof van de onderneming zien. Hier kan je ook het werkschema of afwezigheid van een team gaan instellen.

6. Klik op een datum. Dan krijg je onderstaande te zien:

7. Kies wat je wil toevoegen

OPTIE WEEKSCHEMA

Kies het schema dat je wil toepassen en voor welke periode.

Zo kan je bijvoorbeeld een apart schema hebben voor de winterperiode dat loopt van 1 oktober tem 31 maart.

OPTIE AFWEZIGHEID

Kies een bepaalde afwezigheid die je eerder ingaf bij algemene instellingen - afwezigheden en de duurtijd waarover deze afwezigheid loopt.

Zo kan je bijvoorbeeld een verlofdag gaan inplannen

Denk eraan eerst de types afwezigheden aan te maken bij de algemene instellingen - afwezigheden

Eens alles is ingevuld kan je via de teamkalender opvolgen wanneer welk schema wordt toegepast en wat de verlofdagen zijn van het team.

Bekijk ook:

KERNWOORDEN

vakantie, vrijaf