Handleiding
Algemene instellingen
Types ervaringen toevoegen en bewerken
Hanne Timmerman avatar
Geschreven door Hanne Timmerman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om werknemers, contacten, projecten,... te vervolledigen is het nodig bepaalde parameters op voorhand in te stellen zodat de aanmaak van een project vlotter verloopt.

Zo kan je als bedrijf: De soorten ervaringen een werknemer kan hebben gaan toevoegen

Soorten ervaringen van een werknemer toevoegen

1. Klik binnen jouw account op het tandwiel dat naast jouw naam staat bovenaan rechts.

2. Klik op "ervaring"

3. Nu zit je in het overzicht van alle soorten ervaringen die al zijn aangemaakt.

4. Klik op het plusteken in de rechterbovenhoek.

5. Voeg een ervaring toe. Eventueel kan ook een specifieke omschrijving worden toegevoegd aan die ervaring.

Ervaring bewerken

Een ervaring kan je aanpassen door op het potloodje te klikken naast de naam van de ervaring.

Verander de gewenste gegevens en klik op bewaar.

Deze ervaringen kunnen nu worden toegevoegd bij een medewerker. Bekijk hoe je een werknemer kan aanmaken.

Ervaring toekennen aan een werknemer

Nu je types ervaringen hebt aangemaakt, kan je deze ook toevoegen aan je werknemers.

1. Ga naar mensen in de navigatie aan de linkerkant. Nu kom je in het overzicht van je werknemers.

2. Klik op het oogje naast de naam van de werknemer bij wie je een ervaring wil toevoegen.

3. In het tabblad informatie zie je onderaan 'ervaring'. Hier kan je een ervaring selecteren die je zonet hebt aangemaakt.

A.d.h.v. de sterren kan je aanduiden in welke mate de werknemer deze ervaring heeft.

Wil je de ervaring verwijderen? Klik dan op het kruisje naast de ervaring.

Bekijk ook:

KERNWOORDEN

werkkracht, arbeider, personeel, collega, competentie