Koppelingen
Bouwsoft - Groensoft - ArchiSoft
Koppeling met BouwSoft - GroenSoft - ArchiSoft
Hanne Timmerman avatar
Geschreven door Hanne Timmerman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Jouw Prixo account kan je koppelen met jouw BouwSoft - GroenSoft of ArchiSoft.

Op die manier wisselen BouwSoft - GroenSoft - ArchiSoft en Prixo gegevens uit van de werknemers van jouw onderneming.

Waarom je BouwSoft - GroenSoft - ArchiSoft en Prixo zou koppelen:

• Alle projecten die zijn aangemaakt in Bouwsoft worden automatisch overgenomen in Prixo.

• Van deze projecten halen we ook de klanten over (BTW nr + naam).

• Je kan zelf bepalen welke offertes worden overgenomen (goedgekeurde, nieuw aangemaakte,...)

• Alle offertelijnen met uren in de kostprijsberekening worden overgenomen in Prixo als taak.

• Afhankelijk van jouw keuze worden taken aangemaakt obv offertes, fases, groepen,..

• De uren die ingevuld zijn in de kostprijsberekening worden als raming ingevuld in Prixo.

• Alle werknemers uit Bouwsoft worden opgehaald en standaard op niet inplanbaar gezet.

• De uren die de werknemers via de App registreren komen terug naar de Nacalculatie nadat de taak op afgewerkt werd gezet in de web tool.

• Je behoudt al je gegevens, er gaan dus geen gegevens verloren tijdens de koppeling.

Hoe BouwSoft - GroenSoft - ArchiSoft en Prixo koppelen

1. Vraag jouw account aan van Prixo via www.prixo.io/nl/demo.
       A. Je ontvangt een mail om jouw account te activeren.
       B. Klik op de knop in de mail, vul de gevraagde gegevens in en maak een wachtwoord aan.
       C. Log in via app.prixo.io.

2. Klik op de knop "connecteren".

4. Log in met jouw gegevens van Prixo.

5. Geef Prixo toegang tot de connectie met jouw BouwSoft - GroenSoft - ArchiSoft account door op de knop "koppelen" te klikken.

6. Je komt op onderstaande scherm. Klik op de groene knop om de connectie te starten.

7. Log in met jouw BouwSoft - GroenSoft - ArchiSoft account.

8. Duid aan met welk toestel je werkt en klik op toegang verlenen.

9. Nu moet je gaan instellen wat je wil synchroniseren en met welke frequentie. Ga daarvoor naar Synchronisatie en updates instellen

Bekijk ook:

KERNWOORDEN

paswoord, password