Handleiding
Mensen
Afwezigheid van een werknemer opvolgen
Hanne Timmerman avatar
Geschreven door Hanne Timmerman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1. Ga naar mensen in de navigatie aan de linkerkant. Nu zie je alle werknemers opgelijst.

2. Klik op het oogje achteraan de naam van de medewerker.

3. Ga naar het 2de tabblad "jaarkalender"

Tabblad jaarkalender

Bij het tabblad jaarkalender kan je de voorziene afwezigheden van de werknemer ingeven en dus ook opvolgen. De data die in een kleur worden weergegeven zijn afwezigheden van de werkkracht. Bekijk hoe je de kleur van afwezigheden kan instellen.

Door op de datum te klikken kan bekeken worden welke afwezigheid is ingegeven, je kan deze verwijderen, of bijwerken.

1. Klik op een datum.

2. Kies om een afwezigheid in te geven.

Denk eraan eerst de types afwezigheden aan te maken bij de algemene instellingen - afwezigheden

3. Alles invullen en klik op bewaar

Bekijk ook:

KERNWOORDEN

arbeider, personeel, collega