Koppeling met Officient
Hanne Timmerman avatar
Geschreven door Hanne Timmerman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Jouw Prixo account kan je koppelen met jouw Officient. Op die manier wisselen Officient en Prixo gegevens uit van de werknemers van jouw onderneming.

Waarom je Officient en Prixo zou koppelen:

• De gegevens van de werknemers worden uitgewisseld.

• De tijdsregistratie van werknemers op een project komen in Officient.

• Hierdoor kan een correcte opvolging en betaling gebeuren.

• Je behoudt al je gegevens, er gaan dus geen gegevens verloren tijdens de koppeling.

Hoe Officient en Prixo koppelen

1. Vraag jouw account aan van Prixo via www.prixo.io/nl/demo.

1. Je ontvangt een mail om jouw account te activeren.

2. Klik op de knop in de mail, vul de gevraagde gegevens in en maak een wachtwoord aan.

3. Log in via app.prixo.io.

2. Klik op de knop "connecteren".

4. Log in met jouw gegevens van Prixo.

5. Geef Prixo toegang tot de connectie met jouw Officient account door op Authorize te klikken.

6. Zorg dat alle synchronisaties hebben gelopen. Je komt op onderstaande scherm waarbij "API PRIXO" al zou moeten gesynchroniseerd zijn.

A. Daarna zal je kunnen klikken op "Synchroniseer" bij API OFFICIENT
   B. Log in met jouw Officient account.
   C. Klik nog eens op de middelste knop om alles te synchroniseren en je kan van start gaan.

7. Nu moet je in jouw Prixo account alle werknemers zien verschijnen die uit Officient komen.

Een 2de Officient account koppelen aan Prixo

1. Ga naar het dashboard

2. Klik op de knop "Extra Officient koppelen" aan de rechterkant.

8. Volg bovenstaande stappen opnieuw

Bekijk ook:

KERNWOORDEN

paswoord, password