Koppelingen
Bouwsoft - Groensoft - ArchiSoft
Synchronisatie en updates instellen BouwSoft - GroenSoft - ArchiSoft
Synchronisatie en updates instellen BouwSoft - GroenSoft - ArchiSoft
Hanne Timmerman avatar
Geschreven door Hanne Timmerman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nu jouw Prixo en BouwSoft - GroenSoft of ArchiSoft account zijn gekoppeld met elkaar, moeten deze ook info uitwisselen.

Hiervoor kan je enkele zaken gaan instellen of deze update handmatig doorvoeren.

Algemene instellingen voor de gegevensuitwisseling

1. Ga naar bouwsoft.prixo.io en log je in met jouw gegevens.

2. Ga binnen je account naar instellingen in de rechterbovenhoek.

3. Nu kan je verschillende zaken gaan instellen:

• Wanneer je een update wil laten lopen (Elk kwartier, elk uur, elke nacht of manueel.

• Wat je wil laten synchroniseren (offertes, projecten met taken, enkel projecten, fases/schijven)

• Welke projecten je wil laten synchroniseren (nieuwe projecten, goedgekeurde of deze die je zelf aanduid in de koppeling)

• Je kan ook eerdere timetrackings dan vandaag laten doorkomen. Je kan maximum 30 dagen terugkeren hiervoor zodat je facturatie van de volledig maand kan meenemen maar niet deze van de maand ervoor.

De nodige info wordt weergegeven bij de verschillende mogelijkheden.

Het manueel doorvoeren van een update

Eens je van start bent gegaan met Prixo en BouwSoft - GroenSoft of ArchiSoft is deze synchronisatie doorgevoerd.

Uiteraard kan je steeds in real-time alles up-to-date houden indien nodig.

A. ALLE gegevens updaten

Je kan via het dashboard op de knop "synchroniseer alles" klikken. Dan voert het systeem meteen ALLE updates door.

B. Per element updaten

Je kan ervoor kiezen om per bedrijf, per project of per persoon de gegevens te gaan updaten.

1. Ga naar Bedrijven, Projecten of Mensen aan de linkerkant.

2. Daar kan je per bedrijf, project of persoon bekijken:

• Of de synchronisatie werd doorgevoerd.

• Wanneer deze de laatste keer werd doorgevoerd.

• En kan je de update doorvoeren door op het wieltje achteraan te klikken.

C. Tijdsregistraties updaten

Uiteraard is het belangrijk ook de tijdsregistraties van je werknemers te kunnen updaten.

1. Ga naar Timetrackings aan de linkerkant.

2. Daar kan je per persoon bekijken:

• De details van de taak waarop tijd werd ingegeven.

• Wanneer deze de laatste keer werd doorgevoerd.

• Kan je de update doorvoeren door op het wieltje achteraan te klikken.

• Maar kan je ook bekijken of de update is geslaagd. Indien deze niet is geslaagd kan je door met je muis over het het rode kruisje te gaan, bekijken om welke reden een update van die persoon of zijn tijdsregistratie niet kon doorgevoerd worden.

Tijdsregistraties worden pas gesynchroniseerd als deze werden geaccepteerd in Prixo.
Bekijk waar je tijdsregistraties kan accepteren.

Bekijk ook: