Handleiding
Algemene instellingen
Departementen toevoegen/bewerken
Hanne Timmerman avatar
Geschreven door Hanne Timmerman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om werknemers, contacten, projecten,... te vervolledigen is het nodig bepaalde parameters op voorhand in te stellen zodat de aanmaak van een project vlotter verloopt.

Zo kan je als bedrijf: Departementen binnen de onderneming aanmaken.

Waarom zijn departementen nuttig?

Als je binnen jouw onderneming de medewerkers kan onderverdelen in verschillende afdelingen, maak je handig gebruik van het onderdeel departementen.

Elk departement kan verschillen van werkuren, prestatieprijs, ... Ook om de werkingsuren, capaciteit, machines of toestellen, ... per afdeling te kunnen overzien is het gebruik van departementen een handig gegeven.

Departementen aanmaken

1. Klik binnen jouw account op het tandwiel dat naast jouw naam staat bovenaan rechts.

2. Klik daarna op Departementen.

3. Nu zit je in het overzicht van alle verschillende departementen die al zijn aangemaakt.

4. Klik op het plusteken in de rechterbovenhoek.

5. Voeg een departement toe.

Elke werknemer kan aan een departement worden toegevoegd. Het aantal medewerkers dat tot een departement behoort zal te zien zijn bij mensen bij elk departement. Bekijk hoe je een werknemer kan toevoegen aan een departement.

Je kan de sortering van de departementen aanpassen o.b.v. titel of aantal mensen door op de benaming "titel" of "mensen" te klikken

Bekijk ook:

KERNWOORDEN

afdeling toevoegen, afdeling bewerken