Handleiding
Algemene instellingen
Categorieën van machines toevoegen en bewerken
Hanne Timmerman avatar
Geschreven door Hanne Timmerman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om werknemers, contacten, projecten,... te vervolledigen is het nodig bepaalde parameters op voorhand in te stellen zodat de aanmaak van een project vlotter verloopt.

Zo kan je als bedrijf: Soorten machines die gebruikt worden en de categorieën hiervan toevoegen.

Machine categorieën toevoegen

Afhankelijk van het bedrijf werk je met bepaalde toestellen. Er kunnen meerdere type machines onder een categorie vallen.

Zo kan dit gaan om:

• Graafkraan

• Heftruck

• ...

1. Klik binnen jouw account op het tandwiel dat naast jouw naam staat bovenaan rechts.

2. Klik daarna op Machine categorieën.

3. Nu zit je in het overzicht van alle soorten categorieën machines die al zijn aangemaakt.

4. Klik op het plusteken in de rechterbovenhoek.

5. Voeg een type toe van machines die kunnen gebruikt worden. Eventueel kan ook een specifieke omschrijving worden toegevoegd aan de categorie.

Deze categorieën kunnen nu worden toegevoegd bij een machine. Bekijk hoe je machines kan aanmaken.

Je kan de sortering van de categorieën aanpassen o.b.v. titel of omschrijving door op de benaming "titel" of "omschrijving" te klikken

Bekijk ook:

KERNWOORDEN

apparaat, toestel, types machines, soorten machines, soorten apparaten, soorten toestellen