Handleiding
Algemene instellingen
Types certificaten toevoegen en bewerken
Hanne Timmerman avatar
Geschreven door Hanne Timmerman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om werknemers, contacten, projecten,... te vervolledigen is het nodig bepaalde parameters op voorhand in te stellen zodat de aanmaak van een project vlotter verloopt.

Zo kan je als bedrijf: De soorten certificaten die een werknemer kan hebben gaan toevoegen.

Soorten certificaten van een werknemer toevoegen

1. Klik binnen jouw account op het tandwiel dat naast jouw naam staat bovenaan rechts.

2. Klik daarna op certificaten.

3. Nu zit je in het overzicht van alle soorten certificaten die al zijn aangemaakt.

4. Klik op het plusteken in de rechterbovenhoek.

5. Voeg een certificaat toe dat de werkkrachten kunnen behalen. Eventueel kan ook een specifieke omschrijving worden toegevoegd aan de competentie.

Onder certificaten behoren ook attesten, getuigschriften, diploma's, bepaalde skills,..

Certificaat bewerken

Een competentie kan je aanpassen door op het potloodje te klikken naast de naam van het certificaat.

Verander de gewenste gegevens en klik op bewaar.

Deze certificaten kunnen nu worden toegevoegd bij een werknemer. Bekijk hoe je een werknemer kan aanmaken.

Certificaat toekennen aan een werknemer

Nu je types certificaten/attesten/getuigschriften/.. hebt aangemaakt, kan je deze ook toevoegen aan je werknemers.

1. Ga naar mensen in de navigatie aan de linkerkant. Nu kom je in het overzicht van je werknemers.

2. Klik op het oogje naast de naam van de werknemer bij wie je een ervaring wil toevoegen.

3. In het tabblad informatie zie je onderaan 'certificaten'. Hier kan je een ervaring selecteren die je hebt aangemaakt.

In het kader rechts kan je aangeven op welke datum het attest behaald werd of zal behaald worden.

Wil je het certificaat verwijderen? Klik dan op het kruisje naast de ervaring.

Bekijk ook:

KERNWOORDEN

arbeider, medewerker, personeel, werkkracht, competentie toevoegen, competentie bewerken