Koppeling met Outlook
Hanne Timmerman avatar
Geschreven door Hanne Timmerman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Jouw Prixo account kan je koppelen met Outlook. Op die manier wordt planning die is ingegeven in Prixo meteen ook weergegeven in Outlook.

Waarom je Outlook en Prixo zou koppelen:

• De planning wordt uitgewisseld.

• Alles staat in je persoonlijke agenda opgegeven.

• Je behoudt al je gegevens, er gaan dus geen gegevens verloren tijdens de koppeling.

Hoe Outlook en Prixo koppelen:

1. Vraag jouw account aan van Prixo via www.prixo.io/nl/demo.
    A. Je ontvangt een mail om jouw account te activeren.
    B. Klik op de knop in de mail, vul de gevraagde gegevens in en maak een wachtwoord aan.
    C. Log in via app.prixo.io.

2. Klik op de knop "connecteren".

4. Log in met jouw gegevens van Prixo.

5. Geef Prixo toegang tot de connectie met jouw outlook account door op Authorize te klikken.

6. Klik daarna op Connecteer met Outlook calendar

7. Log in met je outlook account. Druk daarna op ja om Prixo toegang te geven tot jouw Outlook agenda.

8. Je komt terecht bij de instellingen:
Geef op om de hoeveel tijd jouw Outlook calendar een update moet krijgen en het aantal verleden en toekomstige weken die moeten geüpdatet worden.

9. Zorg dat alle synchronisaties hebben gelopen. Je komt op onderstaande scherm waarbij de API zou moeten oké zijn.
Klik nog eens op de middelste knop om alles te synchroniseren en je kan van start gaan.

10. Nu moet je in jouw Outlook calendar alle geplande taken zien verschijnen die uit Prixo komen.

Bekijk ook:

KERNWOORDEN

paswoord, password