Koppelingen
Outlook
Updates instellen en doorvoeren met Outlook
Hanne Timmerman avatar
Geschreven door Hanne Timmerman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nu jouw Prixo en Outlook zijn gekoppeld met elkaar, moeten deze ook info uitwisselen met elkaar. Hiervoor kan je de frequentie van uitwisseling gaan instellen of deze handmatig uitvoeren.

1. Ga naar office365.prixo.io en log je in met jouw gegevens.

Nu kan je gaan instellen om de hoeveel tijd je het systeem wil laten lopen op nieuwe updates. Zo is het belangrijk dat de planning continue up-to-date is.

2. Ga daarvoor binnen je account naar instellingen in de rechterbovenhoek.

3. Nu kan je instellen wanneer je een update wil laten lopen en klik daarna op opslaan.

Het manueel doorvoeren van een update

Eens je van start bent gegaan met Prixo en Outlook is deze synchronisatie doorgevoerd. Uiteraard kan je steeds in real-time alles up-to-date houden indien nodig.

Bekijk ook: