Koppelingen
Teamleader
Koppeling met Teamleader
Hanne Timmerman avatar
Geschreven door Hanne Timmerman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Jouw Prixo account kan je koppelen met Teamleader. Op die manier worden jouw projecten, taken, bedrijven en contacten van Teamleader weergegeven in Prixo. Op die projecten kan je via Prixo gaan plannen en tijdsregistratie ingeven waarop via Teamleader correcte facturatie kan gebeuren.

Waarom je Prixo en Teamleader zou koppelen:

• Alle projecten, taken, bedrijven en contacten worden van Teamleader weergegeven in Prixo.

• De tijdsregistraties en planning van die projecten gebeurt via Prixo.

• Waarop de gepresteerde uren terug naar Teamleader gaan en dus een correcte facturatie en opvolging van het gehele project kan gebeuren.

• Je behoudt al je gegevens, er gaan dus geen gegevens verloren tijdens de koppeling.

Hoe Prixo en Teamleader koppelen:

1. Vraag jouw account aan van Prixo via www.prixo.io/nl/demo.
    A. Je ontvangt een mail om jouw account te activeren.
    B. Klik op de knop in de mail, vul de gevraagde gegevens in en maak een wachtwoord aan.
    C. Log in via app.prixo.io.

2. Klik op de knop "connecteren".

4. Log in met jouw gegevens van Prixo.

5. Geef Teamleader toegang tot de connectie met jouw Prixo account door op Authorize te klikken.

6. Kies de gewenste Prixo account waarmee je wil koppelen en klik op koppelen.

7. Klik daarna op Connecteer Teamleader.

8. Log je in op je Teamleader account als dit nog niet zo is en klik op Geef toegang om Prixo toegang te geven tot je Teamleader account.

9. Als je bent gekoppeld klik je op synchroniseer alles. Dan zal alle info van Teamleader in je Prixo account komen.

10. Ga naar instellingen bovenaan rechts. En geef op om de hoeveel tijd jouw Prixo een update moet krijgen.

11. Nu moet je in Prixo alle projecten, taken, bedrijven en contacten zien verschijnen die uit Teamleader komen.

Bekijk ook:

KERNWOORDEN

paswoord, password