Handleiding
Artikelen
Grondstoffen en materialen toevoegen
Hanne Timmerman avatar
Geschreven door Hanne Timmerman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij het ingeven van time trackings kan je alle verbruikte grondstoffen en materialen registreren. Denk hierbij aan grondstoffen (zand, cement, hout), maar ook allerlei materialen (stopcontacten, bakstenen).

1. Ga naar Artikelen in de navigatie aan de linkerkant en klik op het plusteken in de rechterbovenhoek.

1. Vervolgens krijg je dit scherm te zien:

• Geef de naam van het artikel in (en eventueel een roepnaam). Denk aan bijvoorbeeld zand en cement of stopcontacten en bakstenen.

• Vul het merk in en geef eventueel een code op. Je geeft de artikelen in per stuk, per gewicht of eenheid naar keuze. Zo houd je de voorraden makkelijk bij en zie je meteen wat verbruikt werd op een project.

• Klik op Opslaan

Bekijk ook: