Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset (UKK)
Säilyykö lapseni tiedot palvelussa ikuisesti?

Vanhempi

TinyApp avatar
Tekijä: TinyApp
Päivitetty yli viikko sitten

Ei säily. Kun lapsen tili poistetaan TinyApp -palvelusta, myös lapsen tiedot poistetaan.

Jos siis haluat säilyttää tietoja, tee näin ennen lapsen tilin poistamista:

1. Tallenna kaikki tiedostot ja sellainen sisältö mobiilisovelluksesta laitteellesi, jonka haluat säilyttää. Ota esimerkiksi talteen Kuulumisia-viesteistä sellaiset kuvat, jotka haluat pitää tallessa.

2. Kun olet tehnyt tämän, niin ilmoita lapsesi päiväkotiin, että käyttäjätunnuksesi voidaan poistaa.

3. Kun päiväkoti poistaa tunnuksen, saat siitä vielä vahvistusviestin sähköpostiisi.