Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset (UKK)
Lapseni on kipeä. Kuinka ilmoitan poissaolosta päiväkodille TinyApp-sovelluksessa?
Lapseni on kipeä. Kuinka ilmoitan poissaolosta päiväkodille TinyApp-sovelluksessa?
TinyApp avatar
Tekijä: TinyApp
Päivitetty yli viikko sitten

Kun lähetät poissaoloilmoituksen, päiväkodin opettaja saa siitä muista viesteistä poikkeavan ilmoituksen. Opettaja voi myös kuitata ilmoituksen luetuksi, jolloin vanhempi saa notifikaation opettajan tekemästä kuittauksesta.

1) valitse "Ilmoita poissaolosta" vanhemman päänäkymässä

2) valitse aihe poissaololle

3) kirjoita lyhyt valinnainen kuvaus poissaolosta ja lähetä ilmoitus

Voit tarkastella lähetettyjä poissaoloilmoituksia "Viestit" -välilehden "Ilmoitukset" osiosta. Oranssi pallura sekä viestin oranssi kehys kuvaavat lähetettyä viestiä, jota opettaja ei ole vielä kuitannut.