Kaikki kokoelmatKulujen käsittely
Miten saan käyttööni kuittien kuvaamisen applikaation puhelimeeni?
Miten saan käyttööni kuittien kuvaamisen applikaation puhelimeeni?

Ohjelman pikakuvakkeen tallentaminen puhelimen näytölle

Päivitetty yli viikko sitten

Procountor Soloon käyttöön ei tarvita erillistä sovellusta vaan se toimii suoraan nettiselaimessa. (https://secure.finagosolo.com/fi#/)

Ohjelman käyttämistä helpottaaksesi kannattaa asentaa pikakuvake suoraan puhelimen näytölle. Pikakuvakkeesta pääset kirjautumaan ohjelmaan todella kätevästi ja nopeasti.

Kuvakkeen luominen sujuu myös helposti ja nopeasti suoraan Procountor Solo-ohjelmasta.