Käyttöönotto
Miten käytän palvelua puhelimella?

Tässä ohjeessa kerrotaan miten käytät palvelua älypuhelimella tai tabletilla.

Päivitetty yli viikko sitten

Palveluun kirjaudutaan puhelimen tai tabletin nettiselaimella aivan kuten esimerkiksi kannettavalla tietokoneellakin tehdään. Accountor Go -palvelusta ei siis ole olemassa erillistä mobiilisovellusta.

Kirjaudu palveluun puhelimella tai tabletilla näin:

• Avaa nettiselain ja mene kirjautumissivulle kotisivujen kautta tai suoraan tämän linkin kautta: https://go.accountor.fi/kirjaudu/

• Kirjaudu palveluun tunnuksillasi

• Tallenna kirjautumistunnuksesi selaimeen niin et tarvitse syöttää kirjautumistietoja joka kerta uudelleen.

Mobiilikäyttö helpottuu entisestään kun luot kirjautumissivusta pikakuvakkeen
puhelimen tai tabletin (android ja iPhone) työpöydälle.

Pikakuvakkeen luominen on hieman erilainen riippuen siitä käytätkö Androidia, iPhonea ja mitä selainta. Alla kerromme kuinka luoda pikakuvake Androidilla ja iPhonella.

Pikakuvakkeen luominen Androidilla

1. Kirjaudu palveluun Android-laitteen selaimella

2. Klikkaa valikko auki oikeasta yläkulmasta

3. Valitse "Lisää aloitusnäyttöön"

Pikakuvakkeen luominen iPhonella

1. Kirjaudu palveluun iPhonen selaimella

2. Klikkaa alhaalta "Tallenna" -kuvaketta

3. Valitse "Add to Home Screen / Lisää kotivalikkoon"

Jos sinulla tulee kysyttävää, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme chatin kautta, sähköpostilla go@accountor.fi tai puhelimitse
020 744 7759 arkisin kello 9-16.

Voit katsoa löytyykö muihin sinulle heränneisiin kysymyksiin usein kysyttyjen kysymysten joukosta.