Palkat
Olen käyttänyt Palkkaus.fi palvelua Isoltan kautta - kuinka saan sen käyttööni Accountor Go:ssa?
Olen käyttänyt Palkkaus.fi palvelua Isoltan kautta - kuinka saan sen käyttööni Accountor Go:ssa?

Tässä artikkelissa kerromme kuinka valtuutat aiemmin rekisteröimäsi Palkkaus.fi tilin Accountor Go:hon.

Päivitetty yli viikko sitten

Kirjaudu Isolta Arkhimedes tilille, avaa palkat osio -> klikkaa valikosta "Asetukset" -> klikkaa oikeasta yläkulmasta "Valitse" -> klikkaa "Tilitoimistot" -> laita aktiiviseksi "Accountor Go".

Alla kuvalliset ohjeet.