Kaikki kokoelmatKulujen käsittely
Minulla on useampi yritys ja vain yksi puhelinnumero, miten vahvistan maksut yhdellä Procountor Avain -sovelluksella?
Minulla on useampi yritys ja vain yksi puhelinnumero, miten vahvistan maksut yhdellä Procountor Avain -sovelluksella?
Päivitetty yli viikko sitten

Procountor Avainta voi käyttää useamman yrityksen maksujen vahvistamiseen.

Ilmoita asiasta meille, niin yhdistämme tilisi, joka tarkoittaa sinulle sitä, että jatkossa kirjaudut vain yhdellä käyttäjätunnuksella sisään ja valitset sen jälkeisestä näkymästä alasvetovalikosta yrityksen, jonka tilille haluat kirjautua. Tämän jälkeen sama Procountor Avain sovellus toimii molemmissa linkitetyissä yrityksissä.