Käyttöönotto
Saanko otettua palveluun tallettamiani tietojani talteen?

Voit tallentaa luettelonäkymistä löytyvät tiedot (lasku-, kontakti- ja tuoteluettelon) CSV-tiedostoksi.

Päivitetty yli viikko sitten

Kyllä vain! Voit tallentaa luettelonäkymistä löytyvät tiedot (lasku-, kontakti- ja tuoteluettelon) CSV-tiedostoksi. Huomaathan kuitenkin, että CSV-tiedosto sisältää samat tiedot mitkä näkyvät kussakin luettelossa, eli esimerkiksi laskurivi -tietoja tai kontaktin kontaktitapahtumia ei tule CSV-tiedostoon.

Tämän lisäksi palvelusta on mahdollista tallettaa seuraavat laskutukseen liittyvät raportit:

• Laskukooste

• Maksusuoritukset

• Avoimet saatavat

Tässä linkki päivitettyyn ohjeeseen