Materiaalin toimitus kirjanpitoon
Miten toimitan puuttuvan aineiston kirjanpitoon?

Tässä artikkelissa kerromme, kuinka toimitat dokumentin kirjanpitoon, esim. puuttuvan kuitin, tiliotteen tai aiemmat kirjanpidon raporttisi.

Päivitetty yli viikko sitten

Puuttuva dokumentti tulisi toimittaa ensisijaisesti ohjelmiston Asiakirjat-osion kautta. Löydät Asiakirjat-osion Valikon kautta kohdasta Kirjanpitoaineisto ja Asiakirjat.

Asiakirjat-osion oikeassa yläreunassa on Uusi asiakirja -toiminto, jonka kautta pääset valitsemaan mitä olet lähettämässä.

Tämä valinta auttaa kirjanpitäjää tietämään mistä on kyse ja säästää sinua turhilta viestien vaihdoilta. Kirjoitathan tiedot aina selkeästi lisätessäsi dokumentteja. Voit lisätä yleisimpiä tiedostomuotoja, kuten xls, pdf ja jpg (ei .heic). Huomioithan kuitenkin, että suurin sallittu tiedostokoko on 10Mb.

Jos sinulla herää kysyttävää, tavoitat asiakaspalvelumme chatin kautta, sähköpostilla go@accountor.fi tai puhelimitse numerosta 020 744 7759. Palvelemme arkisin kello 9-16.

Voit katsoa löytyykö muihin sinulle heränneisiin kysymyksiin vastauksia usein kysyttyjen kysymysten joukosta täältä.