Miten hyväksyn Suomi.fi valtuutuksen?

Ohjeet Suomi.fi valtuuspyynnön hyväksymiseen kun tilitoimisto on lähettänyt hyväksymis valtuutuksen Suomi.fi palveluun joka tulisi hyväksyä

Päivitetty yli viikko sitten

Tässä ohjeessa vaihevaiheelta ohjeet Suomi.fi valtuutuksen hyväksymiseen:

1. Kirjaudu suomi.fi verkkopalveluun

2. Vaihda käyttäjärooliksi Asioi yrityksen puolesta

3. Näet lähetetyt valtuutuspyynnöt välilehdellä ”Valtuutuspyynnöt”

4. Siirry hyväksymään valtuutuspyynnöt painamalla ”Vahvista” Tarkista, että valtuuden sisältö ja voimassaoloaika ovat oikein.

5. Hyväksy valtuutus valitsemalla ”Vahvista valtuus” Huom! Katso liitteenä olevat ohjeet valtuutuksen tekemiseen.