Kaikki kokoelmatPalkat
Yritykselläni on satunnaisesti palkanmaksuja - automatisoi 'ei-palkanmaksua' -ilmoitukset
Yritykselläni on satunnaisesti palkanmaksuja - automatisoi 'ei-palkanmaksua' -ilmoitukset
Päivitetty yli viikko sitten

Hei,

onko verottaja määrännyt sinut ilmoittamaan palkanmaksutietoja joka kuukausi, mutta sinulla ei ole joka kuukausi palkanmaksua? Tässä ohjeet miten saat Solo-ohjelman lähettämään 'ei palkanmaksua' -ilmoitukset automaattisesti sellaisina kuukausina, kuin sinulla ei ole palkanmaksua.

Valitse palkanlaskenta --> asetukset --> yläkulmasta ''valitse''- valikko ja sen alta palkanmaksun asetukset

Vaihda täppä alimpaan kohtaan. ''Palkkaus.fi lähettää tyänanatjan erillisilmoituksen siinäkin tapauksessa, jossa työnantaja ei ole maksanut palkkoja viimeisen 12 kuukauden aikana.''

Tällöin erillisilmoitus lähtee aina automaattisesti, niiltä kuukausilta, joilla ei ole palkanmaksuja.

Ystävällisin terveisin

Accountor Go