Hur tar jag bort mitt konto?
Ulf Mattsson avatar
Skrivet av Ulf Mattsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Så som hos många tjänster idag så försvinner inte ditt konto när du tar bort appen, utan du måste ta bort din registrerade användare. När du tar bort ditt konto tar du även bort all information du lagt in i Aider.

Logga in på app.aider.nu/installningar och klicka på Radera konto.

Vill du ta med dig all din data och dina sparade underlag, bilagor kvitton etc. Väljer du att klicka Exportera data erhåller du en mapp med alla din information i ett format som heter .json och gör det möjligt att importera informationen till andra bokföringsprogram.