Frågor och felsökning
Jag kan inte öppna kameran för att bifoga underlag till en transaktion
Jag kan inte öppna kameran för att bifoga underlag till en transaktion
Ulf Mattsson avatar
Skrivet av Ulf Mattsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I Aider använder du kameran på din telefon för att lägga till underlag till dina transaktioner. För att göra detta måste du ha givit appen tillåtelse att använda kameran.

iPhone

1. Öppna inställningar

2. Sök eller scrolla dig fram till Aider

3. Kontrollera att åtkomsten för Kamera är grönmarkerad

Android

1. Öppna Inställningar

2. Klicka på Appar

3. Gå till Behörigheter

4. Klicka på Kamera och se till att Tillåt är ifyllt

Får du det inte att fungera eller har fler frågor? Kontakta oss via chatten så hjälper vi dig vidare.