Hur loggar jag in?
Ulf Mattsson avatar
Skrivet av Ulf Mattsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Detta behöver du

Vi på Aider värnar om våra användares säkerhet och använder därför s.k. två-faktors-autentisering för våra inloggningar. Detta innebär att du behöver ha tillgång till en enhet med BankID för att kunna logga in.

Mobil - Såhär gör du

1. Öppna appen på din telefon

2. Fyll i ditt personnummer (12 siffror) och klicka på knappen för att logga in

3. Fyll i din personliga kod i BankID-appen

4. Du är nu inloggad i Aider!

Webb - Såhär gör du

1. Fyll i ditt personnummer (12 siffror) och klicka på knappen för att logga in

2. Fyll i din personliga kod i BankID-appen

3. Du är nu inloggad i Aider!

Vanliga fel

Får du det inte att fungera eller har fler frågor? Kontakta oss via chatten så hjälper vi dig vidare.