Detta behöver du

Vi på Aider värnar om våra användares säkerhet och använder därför s.k. två-faktors-autentisering för våra inloggningar. Detta innebär att du behöver ha tillgång till en enhet med BankID för att kunna logga in.

App - Såhär gör du

1. Öppna appen på din telefon

2. Fyll i ditt personnummer (12 siffror) och klicka på knappen för att logga in

3. Fyll i din personliga kod i BankID-appen

4. Du är nu inloggad i Aider!

Webb - Såhär gör du

1. Gå till https://app.aider.nu/login

2. Fyll i ditt personnummer (12 siffror) och klicka på knappen för att logga in

3. Fyll i din personliga kod i BankID-appen

4. Du är nu inloggad i Aider!

Vanliga fel

Får du det inte att fungera eller har fler frågor? Kontakta oss via chatten så hjälper vi dig vidare.