Accountinstellingen
Software-update: cachegeheugen verwijderen
Daan avatar
Geschreven door Daan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Aimy ondergaat regelmatig software-updates waarbij verbeteringen of nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd aan de applicatie. Dit kan ertoe leiden dat, wanneer het cachegeheugen niet wordt geleegd, er laad- of opmaakproblemen ontstaan in de software.

Het is dus aan te raden om met enige regelmaat het cachegeheugen te wissen, zodat de meest actuele versie van de pagina wordt opgestart.

Hoe wist ik mijn cachegeheugen?

1. Open Chrome op uw computer.

2. Klik rechtsboven op Meer (drie puntjes).

3. Klik op Meer hulpprogramma's > Browsegegevens wissen.

4. Kies bovenaan Geavanceerd. ...

5. Klik op het selectievakjes 'Gecachte afbeeldingen en bestanden'.

6. Klik op Gegevens wissen.

Heb je vragen over de software? Neem dan contact op met het team van Aimy.