Reviews
Floortje avatar
Geschreven door Floortje
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Aimy kun je een review campagne activeren om reviews te verzamelen bij jouw klanten en deze bijvoorbeeld op jouw website te gebruiken. In dit artikel bespreken we hoe je dit kunt instellen en welke inzichten je kunt halen vanuit de reviews rapportage.

Reviews instellen

Om een review campagne aan te maken ga je naar Instellingen > Review en klik je op "Toevoegen". Hier vul je de gewenste voorwaarden van de campagne in en voeg je (optioneel) de link van jouw Google Review en/of Trustpilot omgeving in. Vervolgens zet je de vragen aan die je mee wilt sturen in de campagne en klik je op "Opslaan".

Notificatie activeren

Om de notificatie te activeren ga je naar Instellingen > Notificaties en klik je op “Review afspraak”. Hier kun je de notificatie te activeren:

Wat ontvangen mijn klanten?

Zie hieronder een voorbeeld van het review bericht dat naar jouw klanten zal worden verstuurd, inclusief de link naar een uitgebreider review formulier.

Mail:

Review formulier:

Waar kan ik reviews rapportages bekijken?

Een overzicht van alle reviews die klanten hebben achtergelaten kun je in Aimy terugvinden via Rapportages > Reviews.

Hier heb je twee verschillende tabs: Rapportage & Alle beoordelingen. In de filter rechtsboven selecteer je de gewenste periode (maand), waarvoor je de data wilt inzien.

• Rapportage: hier kun je een overzicht terugvinden van de door jou geactiveerde vragen met de bijbehorende scores.

• Alle Beoordelingen: hier kun je per klant een overzicht terug zien van de scores die ze per vraag hebben gegeven.

Heb je vragen over de software? Neem dan contact op met het team van Aimy.