Kassa
Bonprinter koppelen aan Aimy

Hoe kan ik mijn bonprinter koppelen aan Aimy.

Derk avatar
Geschreven door Derk
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een bonprinter kunt koppelen aan Aimy. Deze kun je gebruiken om kleurkaarten uit te printen of om bonnen voor klanten uit te printen.

Om dit te doen is het belangrijk om de JSPM print manager te downloaden. Kijk goed welk besturingssysteem jullie gebruiken, afhankelijk van de computer waarop Aimy draait. Gebruik je meerdere PC's, let dan goed op dat je JSPM download op de computer waarmee de printer is verbonden via de usb aansluiting.

Hieronder de links om JSPM VERSIE 3 te downloaden:

Voor Windows: https://www.neodynamic.com/downloads/jspm/?v=3

Download in het onderstaande scherm de "Unified Installer for Windows 32/64 bit"

Klik op het apple icoontje helemaal links boven in je scherm en klik op "over deze Mac" om te kijken welk type chip jouw computer gebruikt en welke versie je dus moet downloaden.

Wanneer je de JSPM print manager hebt gedownload en geïnstalleerd, dan verschijnt er nadat je Aimy opstart een pop-up waarmee je JSPM toestemming geeft om vanuit Aimy te printen. Vink gelijk aan dat je deze pop up niet meer hoeft te tonen.