Guide til lønhåndtering

Her en simpel guide til at forstå lønhåndteringen med All Gravy.

Updated over a week ago

Hvordan sættes All Gravy op?

1. Forbind til WFMS

Alle medarbejdere og vagter opdateres automatisk fra vagtplanlægningsystemet.

2. Omdøb linie i lønsystem

En linie / lønart vælges i lønprogrammet, som bruges til ‘All Gravy’ udbetalinger. Dette er normalvis en ‘aconto’ linies eller variabel fradrag efter skat. Denne omdøbes til ‘All Gravy’.

3. Du er nu klar til at køre løn

Vi tester altid med en fil, for at sikre os, at alt opdateres korrekt

Løbende proces for løn-afdeling

Modtag CSV-fil på email

Ved slutningen af løn-perioden sender All Gravy en CSV-fil via email.
(Kan også hentes via web app)

CSV-filen uploades til lønsystem

CSV-filen matcher syntax I jeres løn-system, så kan uploades med få klik.

Løn køres som normalt

Lønnen køres igennem som normalt, og medarbejdere vil se en ‘All Gravy’ linie på deres lønseddel, hvis de har trukket penge ud.

Og hvordan kører dataen så rundt?