Opslag på Feeds

En kort guide til hvordan du poster et opslag på feed og anbefalinger til hvornår du kan slå opslag op.

Updated over a week ago

Guide til Feeds

1. Gå ind enten All Gravy appen eller på account.allgravy.com.

2. Her vælger du siden Feeds og vælger det relevante feed for dig, hvorefter du kan starte med at skrive dig opslag:

Hvad er en god idé at poste?

Surveys: Det er en god idé at engagere din medarbejdere og øge besvarelsesprocenten ved at managers ude på den enkelte lokation laver et post omkring et udsendt survey🌾

Events: Post om kommende eller netop afholdte events, herunder arrangementer, webinarer, eller workshops. Tilføj detaljer som dato, tidspunkt, sted og eventuelle særlige gæster eller aktiviteter for at skabe interesse 🎉

Daglig opdatering: Del daglige opdateringer, nyheder eller aktuelle begivenheder inden for din branche eller interesseområde. Dette viser, at din konto er aktiv og opdateret, og det kan øge engagementet fra dine følgere ✅

Personligt indhold: Del personlige historier, erfaringer eller refleksioner, der relaterer sig til din branche eller dit brand. Dette hjælper med at skabe en mere personlig forbindelse med dine følgere og kan øge loyaliteten 🙇‍♀️

Fremhæv successfulde episoder: Del succeshistorier, kundeanmeldelser eller andet positivt feedback for at fremhæve din virksomheds succeser. Dette viser tillid og troværdighed og kan tiltrække nye kunder eller klienter 🥰