ALVin hinnoittelu ja maksaminen
Haluan vaihtaa PROsta LITEen tai päinvastoin

Tilauksen muuttaminen

Jon Gorschelnik avatar
Tekijä: Jon Gorschelnik
Päivitetty yli viikko sitten

Palvelua voi vaihtaa kesken kauden ALVin LITE:stä ALVin PRO:hon tai toisinpäin. Vaihdosta tulee ilmoittaa ALVin-tukeen tuki@alvin.fi. Saadaakseen ALVin PRO -sovellukseen sisältyvän veroilmoituksen laatimisen ja tilinpäätöksen, tulee PRO:n maksullisena käyttäjänä olla vähintään 6 kuukauden ajan. Vaihtoehtoisesti voit tilata veroilmoituksen ja tilinpäätöksen hinnastosta löytyvällä kiinteällä hinnalla.