ALVin hinnoittelu ja maksaminen
Milloin PRO versioon kuuluva tilinpäätös on ilmainen

Tilinpäätöksen hinnoittelu

Jon Gorschelnik avatar
Tekijä: Jon Gorschelnik
Päivitetty yli viikko sitten

PRO version aktiivisena käyttäjänä tulee olla 6 kuukautta saadakseen ammattikirjanpitäjän laatiman tilinpäätöksen ilman eri veloitusta. Tätä vähemmän ajan palvelun käyttäjänä olleille ei voida tuottaa tilinpäätöstä kiinteään kuukausihintaan. Tilinpäätös tulee tilata viimeistään kuukausi tilikauden päättymisen jälkeen ja tällöin tilikauden kaikkien tositteiden tulee olla syötettyinä ja tallennettuina palveluun.

Ammattikirjanpitäjän laatima tilinpäätös ja veroilmoitus kuuluvat PRO version kuukausihintaan kun olet maksanut vähintään 6 täysihintaista kuukausimaksua. Esimerkiksi jos maksullinen kautesi alkaa 1.6. ja tilikautesi päättyy 31.12. kuuluu sinulle päättyvältä tilikaudelta ilmainen tilinpäätös ja veroilmoitus.

Mikäli maksullinen kautesi alkaa vasta 1.11. tulee sinun maksaa 4 kuukauden lisämaksu, jotta saat tilinpäätöksen ja veroilmoituksen. Seuraavalta täydeltä vuodelta lisämaksua ei enää luonnollisestikaan peritä.