Op deze pagina vind je bij ons bekende storingen en de daarbij behorende status.

06-04-2021

Vanwege een storing is het momenteel niet mogelijk om gegevens te exporteren naar een Excel-bestand.

06-04-2021

Vanwege een licentieprobleem is het momenteel NIET mogelijk om rapporten van de applicatie te genereren. Zodra dit is opgelost, word je via dit kanaal op de hoogte gebracht.

29-6-2020

Elke taak eindigt met de tekst "childItem". Deze aanvulling is geen onderdeel van de inhoud:

Dit issue is naar verwachting 1-7-2020 opgelost.

Heb je nog vragen of loop je ondanks onze inspanningen nog tegen issues aan? Neem dan contact met ons op via Intercom (bereikbaar via AskMe) of via het AskMe knowledge center.