Generelle instruktioner til elektriske scootere
Hvad sker der, hvis jeg mister mit el-løbehjul eller det bliver stjålet?
Hvad sker der, hvis jeg mister mit el-løbehjul eller det bliver stjålet?

Hvis dit el-løbehjul bliver stjålet

Lise Augment avatar
Skrevet af Lise Augment
Opdateret over en uge siden

Løbehjulet er dit ansvar.

Hvis løbehjulet forsvinder eller bliver stjålet, skal Augment kompenseres for tilsvarende de resterende månedlige gebyrer for minimumskontraktperioden med den laveste takst og løbehjulets indløsningspris. Dette afslutter også din lejekontrakt hos Augment. Ønsker du en afrdragsordning, så kontakt os gerne for at høre nærmere.

Hvis el-løbehjulet bliver stjålet, skal du straks kontakte politiet og anmelde tyveriet. Kontakt derefter dit forsikringsselskab for at indgive et forsikringskrav og forhør dig nærmere om deres stilling til tabet. Husk at nævn, at det du har er en leasingkontrakt, og at du derfor ikke ejer el-løbehjulet. Vores garanti dækker ikke tyveri, men det er mere end sandsynligt dækket af din hjemforsikring.

Når du får forsikringskravet eller en formel udtalelse, bedes du sende en kopi af dette sammen med politianmeldelsen til Augment kundeservice.

Ønsker du derimod at fortsætte din lejekontrakt med et udskiftningsløbehjul, bedes du kontakte vores kundeservice for at udarbejde en aftale der kan give et betydeligt mindre kompensationsbeløb - alt afhængig af, om det bortkomne løbehjul også inkluderer batteri.

Løbehjulstyveri er altid en mulighed, men risikoen kan minimeres betydeligt ved at gøre følgende:

Opbevar altid el-løbehjulet indendørs hvis det er muligt. Hvis løbehjulet opbevares udenfor, skal du sørge for, at den altid er låst med en cykellås af høj kvalitet og fastgjort til f.eks. et cykelstativ. Fjern altid batteriet, når du efterlader dit løbehjul alene.