Generel information
Hvad er et abonnement på e-scooter?

Abonnement på e-scooter

Lise Augment avatar
Skrevet af Lise Augment
Opdateret over en uge siden

Abonnement betyder simpelthen, at du vil modtage en ny elektrisk scooter i en aftaleperiode på 24 måneder hvor du har flere forskellige betalingsmuligheder

Vi tager os af din enhed, når du har brug for service og reparation - gratis!

(Du ejer ikke enheden i slutningen af ​​dit abonnement men det kan indløses, hvis du

vill)

Hvis du har flere spørgsmål vedrørende abonnementer, bedes du kontakte kundeservice.