Augment scooters app

Sådan installeres applikationen

Lise Augment avatar
Skrevet af Lise Augment
Opdateret over en uge siden

Hvis du ser to numre spinde på din skærm, betyder det, at din scooter har startspærren aktiv. Du kan fjerne startspærren ved at downloade vores applikation.

Log ind med den samme bruger, som du oprettede da du bestilte. Du kan bruge den samme profil på flere telefoner.

Vores app findes til Android og iOS. Download appen til din smartphone fra dette link https://augment.eco/getapp.

Husk at du skal have Bluetooth, WIfi og GPS på din mobil når du starter med at anslutte din scooter !!

Du skal klikke på FORBINDELSE> fra dette skærmbillede:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

På denne side skal du trykke på "Scan" og derefter vælge den scooter, der findes ved at trykke på den :

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klik på ikonet Lås, så scooteren låses, og farven skifter til rød. Her har du brug for den første internetforbindelse, ellers fungerer den ikke.

Når du klikker på AUGMENT.ECO> -> vender du tilbage til forrige side:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu kan du se, at jeg har forbindelse til ":39" scooteren. Ved at klikke på "i" kan du komme til næste side:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Og fra denne side kan du vælge Automatisk forbindelse - og din scooter opretter automatisk forbindelse næste gang til den valgte scooter. Hvis det af en eller anden grund ikke opretter forbindelse, skal du trykke på "CONNECT" eller "AUGMENT.ECO" under låsikonet og derefter vælge den scooter, du vil oprette forbindelse til.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ved at trykke på knappen Startside til venstre (højre tænd for lysene) kommer du til denne side. Herfra kan du vælge Fartpilot til / fra, eABS til / fra og eABS's bremsekraft - Vores anbefaling er at bruge Medium:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nede i venstre hjørne: Profil -> her kan du logge af:

Kontakt kundeservice hvis du har andre spørgsmål!