Batteriet aflader hurtigt

Hvorfor aflader stregerne så hurtigt?

Van avatar
Skrevet af Van
Opdateret over en uge siden

På skærmen af dit løbehjul vises der streger der indikerer hvor meget batteri der er tilbage. 5 streger er det maksimale og nul/en blinkende streg er minimum. Det er vigtigt at bemærke, at stregerne blot er en vurdering og ikke nødvendigvis fordeler sig helt lige.

For ekemspel, hvis stregerne aflader relativt hurtigt fra 5 til 3 streger, er det ikke nødvendigvis grund til bekymring. Gennem vores tests har vi fundet ud af, at de to første streger som regel aflades hurtigere, og at 3. streg og derefter kan virke i meget længere tid.

For at vurdere den præcise kapacitet, bedes du oplade dit batteri til 100% natten over. Efterfølgende måler du hvor mange kilometer den rækker ved at køre batteriet helt tomt til der ingen streger er tilbage. Sørg for, at dine dæktryk befinder sig mellem 2.0-2.5 bar, da det har stor indflydelse på din rækkevidde. Husk også, at batteriet aflades hurtigere i koldt vejr.

Hvis rækkevidden forværres betydeligt og batteriet ikke virker som forventet efter disse forsøg, så kontakt venligst Augment kundeservice.