Vedligeholdelse af batteri

Hvordan sikrer du dig, at du får mest muligt ud af scooterens batteri?

Lise Augment avatar
Skrevet af Lise Augment
Opdateret over en uge siden

Moderne lithiumbatterier fungerer bedst, når de holdes ved en opladning mellem 40-80%. Så det er bedre at oplade batterierne mere end ofte, men ikke altid til 100 %.

Batterier bør opbevares og oplades ved stuetemperatur for at sikre et sundt batteri. Oplad ikke batteriet i direkte sollys. Oplad heller ikke batterier uden opsyn.

Hvis du føler, at batteriet ikke fungerer korrekt, eller at batteriets opladning er faldet med 70 %, fra du fik det, skal du kontakte Augment.eco kundeservice, så ordner vi en erstatning.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du bare kontakte kundeservicechatten.