Generelle instruktioner til elektriske scootere
Hvad kan du lave med scooteren om vinteren?

Kan du bruge scooteren om vinteren? Hvordan skal jeg sikre mig, at scooteren har det godt, når det er vinter?

Lise Augment avatar
Skrevet af Lise Augment
Opdateret over en uge siden

Du kan bruge scooteren, som den er om vinteren. Husk at det er glat og kan være sværere at køre, men scooteren fungerer galant om vinteren. En god tommelfingerregel er, at hvis du havde turdet cykle, kan du køre på el-scooter.

Husk at batteriet oplades hurtigere i kolde vintermåneder på grund af temperaturen. Du behøver ikke bekymre dig om, at batteriet bliver beskadiget på grund af det.

Desværre er der ingen vinterdæk til scooteren, fordi det ville være utroligt dyrt at specialfremstille så små dæk.

Hvis du alligevel vælger ikke at bruge scooteren om vinteren, så husk at holde batteriet ved stuetemperatur og oplade batteriet mindst en gang om måneden. Hvis batteriet er ubrugt, og du ikke oplader det i flere måneder, vil batterispændingen blive "beskadiget". For at rette op på dette kan du køre små ruter ofte og lade scooteren ekstra meget op. Denne førstehjælp kan spare på batteriet.

For spørgsmål vedrørende vintertid og batteriopladning, kontakt Augment.coms kundeservice via chat